Nov 2, 2006, 5:27 PM  

Флирт 4 

  Poetry
629 0 4

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Здрасти птиче!
Здрасти, здрасти!


Питаш ме, защо съм дръпнат -

ненавиждам педерасти,

зад гърба ми, да си шъпнат!

 

Пък, били дори и женски,

(думата е тука друга) –

Доли цупи устни френски,

кат ощипана съпруга.

 

Ала низките и страсти,

мене хич не ме вълнуват –

не кълва на прости “пасти”...

Пък рибарите да псуват.

 

“Силно да люби и мрази!”

Казал го е тъй поета.

Аз добавям
щом пък лази,

твар за мене е,

проклета.

 

Вярвай ми, не съм от тия,

гдето хулят зад гърба!

Щом пълзи –
без жалост бия

във лицето
със слова.

 

Може да не се харесва,

но, за мен е без значение –

хич душата ми не стресва,

“намалено поведение”...

 

Пък от мене -
да си кажа -

можеш да очакваш ти,

всякакви тъпни в баража...

И любов, и сто псувни.

 

Аз съм разнолик и Янус

в зодията ми, е знак –

“дъвча”не със всеки гларус,

ами с “риби” и с “близнак”

 

Ти си “рибка” – забелязах.

Аз рибар съм и без шум,

във “рекичката нагазих”

да те ловя на “бастун”.

 

Ти “морячка” си, пък аз

стар пират съм –
твойта шхуна,

дебна с моя “тараляс”,

взел на мушка теб...
С “харпуна”!

 

Италянска си гондола –

аз, раздрънкана гемия...

До кърмата ти в подмола,

искам котва да забия.

 

Искам! Искам!
Много искам,

ала стига с тия речи –

хайде палци ще ти стискам,

че отиваш надалече!

 

П.С: Следващите ми куплети,

        са продукт от лафа с тебе –

        доста кръшни перипети’...

        Да ги знаеш, ти не требе!

 

        Ха, чети в захлас, що стана –

        как развиха се нещата....

        Погали с крака дивана,

        че и той е мъж в душата!

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??