22 нояб. 2013 г., 19:06

Фобия II 

  Поэзия » Любовная
527 0 2

обичам те.

 

Безкрайно се уплаших от очите ти,

които ми се взираха в душата.

Сега без страх заспивам във ръцете ти.

Сега със теб е нежна тишината.

 

Безкрайно се уплаших от реката

и от нощта, във шепата ти сбрана.

Сега на рамото ти ми лежи главата.

Не се боя до тебе да остана.

 

Безкрайно се уплаших от целувките

и че във миг изглеждаха... прекрасни.

Сега напълно съм захвърлила преструвките.

Защо съм се бояла не е ясно.

 

Безкрайно се уплаших, че се влюбих.

Сега страхът през вените изтича - 

и ето, май напълно го загърбих, 

защото днес безстрашно те обичам.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Толкова е естествено и честно - много ми хареса!
    Поздравления!
  • Това стихотворение на мен ми казва- ЛЮБОВ, ЛЮБОВ, ЛЮБОВ...!!!!!!!!! БРАВО!!!!!БРАВО!!!!!МНОГО МИ ХАРЕСА!!!ТОЛКОВА КРАСИВО СИ НАПИСАЛА ВСИЧКО!!!!!БРАВО!!!!!!!
    МОИТЕ УВАЖЕНИЯ И ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!!!!!!!!;
Предложения
: ??:??