10 апр. 2020 г., 17:24  

Фреди Меркюри 

  Поэзия » Другая
587 0 0

Гаснещ лебед в блатото

на гибелта ужасна,

ала и на Британия златото -

творец на музика прекрасна,

ти - рок легенда, гигант,

остана в музикалната история

с огромния си талант

и първо с "Бохемска рапсодия".

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??