10 abr 2020, 17:24  

Фреди Меркюри 

  Poesía » Otra
586 0 0

Гаснещ лебед в блатото

на гибелта ужасна,

ала и на Британия златото -

творец на музика прекрасна,

ти - рок легенда, гигант,

остана в музикалната история

с огромния си талант

и първо с "Бохемска рапсодия".

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??