10.04.2020 г., 17:24 ч.  

Фреди Меркюри 

  Поезия » Друга
626 0 0

Гаснещ лебед в блатото

на гибелта ужасна,

ала и на Британия златото -

творец на музика прекрасна,

ти - рок легенда, гигант,

остана в музикалната история

с огромния си талант

и първо с "Бохемска рапсодия".

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??