Apr 10, 2020, 5:24 PM  

Фреди Меркюри 

  Poetry » Other
625 0 0

Гаснещ лебед в блатото

на гибелта ужасна,

ала и на Британия златото -

творец на музика прекрасна,

ти - рок легенда, гигант,

остана в музикалната история

с огромния си талант

и първо с "Бохемска рапсодия".

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??