Футбол
Футболът е велика игра,
игра за мъже със смели сърца.
Показват качества и техника
на зелената трева.
А феновете ги подкрепят
и преди, и сега.
Цар на спорта го наричат.
Малки и големи го обичат.
Суарес, Меси и Неймар "Тримата тенори"
разпиляват защитите на много отбори.
Мечтата на всяко дете е
да стане известен като
Зико, Кемпес, Марадона и Пеле.
В България и в целия свят.
Христо Стойчков е герой.
Обичат и уважават идола свой.
На него се стремят да подражават.
Какви българи са тези,
които се опитват да го унижават?
Той велик футболист е и Човек,
с ценностите от миналия век!
© Валентин Миленов Все права защищены