1.11.2015 г., 20:09 ч.

Футбол 

  Поезия
346 0 0

                                                       Футбол 

 

Футболът е велика игра, 

игра за мъже със смели сърца. 

Показват качества и техника 

на зелената трева. 

А феновете ги подкрепят

и преди, и сега. 

 

Цар на спорта го наричат. 

Малки и големи го обичат. 

 

Суарес, Меси и Неймар "Тримата тенори"

разпиляват защитите на много отбори. 

 

Мечтата на всяко дете е

да стане известен като

Зико, Кемпес, Марадона и Пеле. 

 

В България и в целия свят. 

Христо Стойчков е герой. 

Обичат и уважават идола свой. 

 

На него се стремят да подражават. 

Какви българи са тези, 

които се опитват да го унижават? 

 

Той велик футболист е и Човек, 

с ценностите от миналия век! 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??