НА ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН
ЗА ДЕТСКА МОДА ГАЛИАНО
Голямата любов е слънце,
сияеща на детското лице,
покълва с нея всяко зрънце,
посято щом е от сърце.
А не всички са способни на това
без граници любов да дават
и на прекрасните ни същества
награди пъстри да раздават.
Лицата им да греят и щастливи
на подиуми смело да вървят
модели истински, красиви
с костюмите на Галиано да творят.
И нека повече усмивки
да греят в детската душа,
хората щастливи са и чисти
щом радости умеят да творят.
А вие сте творци вълшебни,
докосвате душите със любов,
със жестове, макар и дребни,
денят със вас не е суров.
Най-искрени и светли пожелания
поднасям ви от все сърце,
Галиано ти да си призвание
на всяко мъничко дете.
От теб със радост да излизат
клиенти хиляди, засмени
и чуждия да правиш близък
и докрай да сте благословени.
© Гинка Любенова Косева Все права защищены