Feb 9, 2013, 8:06 PM

Галиано 

  Poetry » Other
406 0 0

 

        НА ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН

        ЗА ДЕТСКА МОДА ГАЛИАНО

 

 

Голямата любов е слънце,

сияеща на детското лице,

покълва с нея всяко зрънце,

посято щом е от сърце.

А не всички са способни на това

без граници любов да дават

и на прекрасните ни същества

награди пъстри да раздават.

Лицата им да греят и щастливи

на подиуми смело да вървят 

модели истински, красиви

с костюмите на Галиано да творят.

И нека повече усмивки

да греят в детската душа,

хората щастливи са и чисти

щом радости умеят да творят.

А вие сте творци вълшебни,

докосвате душите със любов,

със жестове, макар и дребни,

денят със вас не е суров.

Най-искрени и светли пожелания

поднасям ви от все сърце,

Галиано ти да си призвание

на всяко мъничко дете.

От теб със радост да излизат

клиенти хиляди, засмени

и чуждия да правиш близък

и докрай да сте благословени. 

© Гинка Любенова Косева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??