10 янв. 2011 г., 16:05

Галопиращи коне 

  Поэзия
1286 0 14

 

 

Галопиращи коне


Галопиращи коне

в бурята

пред мен

се спряха.

Кротват гривите си те.

От очите им запяха

 

плахомолещи души.

С дъх на свежи урагани

цвилят и въртят уши.

И протягам свойте длани,

 

за да уловя страстта

на движенията техни.

Скрита ли е любовта

в тез коне и мойте песни...

 

 

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??