Галопиращи коне
Галопиращи коне
в бурята
пред мен
се спряха.
Кротват гривите си те.
От очите им запяха
плахомолещи души.
С дъх на свежи урагани
цвилят и въртят уши.
И протягам свойте длани,
за да уловя страстта
на движенията техни.
Скрита ли е любовта
в тез коне и мойте песни...
© Надежда Маринова All rights reserved.