8 авг. 2008 г., 20:40

Гарваните 

  Поэзия
1016 1 3
Мракът настъпва стъпка по стъпка,
тъмнината обгръща света,
гарвани пеят последната си песен,
а човечеството пропада...
Труповете в гроба се обръщат зловещо,
чакат да застанеш на тяхното място.
Колко е красиво да умреш сега,
сега когато светът е по пътя на своя край.
Слънцето вече замря,мракът царува над нас...
гарваните още грачат над гробищата
и те викат на едно пътешествие с край в гроба,
твоя собствен гроб...
когато всичко свърши и ти си сам...
знай,гарваните винаги ще пеят
своята последна песен за теб.

© Виктория Каналева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Готин стих, хареса ми,Вики.Хей, май се знаем... пишеше ли преди във яко-форума? аз съм Дарк гърл..
  • писах го когато бях в много лошо настроение,имам още няколко стиха тях също ще ги споделя с вас
  • много мрачно ми стана...зловещо...
    а защо...така, Вики...
Предложения
: ??:??