16 дек. 2007 г., 11:52

гатанка-5 

  Поэзия » Для детей
857 0 7

 Къща на четири крака,

крие се из храсталака.

В хралупа нейде зимува

и си кротува, кротува.

Яде тревица зелена

и е все уморена.

И другите нейни роднини

си носят къщурките

по стотина години.

Кой е това? (Костенурката)

 

 

© Людмила Зарева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??