Dec 16, 2007, 11:52 AM

гатанка-5 

  Poetry » For kids
862 0 7

 Къща на четири крака,

крие се из храсталака.

В хралупа нейде зимува

и си кротува, кротува.

Яде тревица зелена

и е все уморена.

И другите нейни роднини

си носят къщурките

по стотина години.

Кой е това? (Костенурката)

 

 

© Людмила Зарева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??