Къща на четири крака,
крие се из храсталака.
В хралупа нейде зимува
и си кротува, кротува.
Яде тревица зелена
и е все уморена.
И другите нейни роднини
си носят къщурките
по стотина години.
Кой е това? (Костенурката)
© Людмила Зарева Всички права запазени
много ти се радвам.
с много обич за теб.