4 мая 2021 г., 11:03

Генно инженерство 

  Поэзия
787 0 0

 

 

 

Сърцето ли?

Котето във мене,

което дращи

и ме топли,

пулсиращо

с огън жив,

пълно с проблеми

и поеми

и обич кротка ...

Без страх ти го дарих -

с твоето сдвоено

ще е рис в безводна

савана от любов

сред оазиса

на този стих ...

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??