1.
- Позна ли го?
- Не си могъл!
В очите
свински
ти,
се вгледай...
С овена
равен по акъл,
той,
цар
се чувства
наш, пореден.
2.
Дебел
и грозен е,
и як е,
като вол.
Не
слиза
от екрана.
За
вожд
се има,
а е,
бос и гол ...
Хазяин
във главата,
няма- а!
3.
За какъв се има?
До какъв ще ни
докара
хал?
Тази,
и идната
година,
и този
банкянски
абдал?!
4.Енигма
Може ли човек
без
грам акъл -
народ,
държавата да
упрвлява?
- Не може - казваш.
- Не,
не би могъл ...
Има край
държава,
тук
всеки я познава,
в която типове,
хем
много при това,
опитваха,
опитват и сега.
© Александър Иванов Все права защищены