22 авг. 2012 г., 17:22

(гещалтизми) 

  Поэзия » Белые стихи
714 0 0

като чу, че цялото е
повече от своите части,
"където"-ти се скри
зад други обстоятелствени
пояснения с неточен
(про)изход и корен,
провеси някакви
обещания-паразити
по стените на
моето колебание,
състави си план
за две-три нови
изтънчено гримирани
изречения,
облече скъпо и топло
уморените гласни
на пропуканото лято.
но пропусна
да види, че
след моята точка
никога не следва
твоето "където".

© Сирарпи Мирзоян Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??