26 авг. 2011 г., 08:33

Глас народен - глас божи 

  Поэзия » Гражданская
1686 0 2

 

ГЛАС  НАРОДЕН – ГЛАС  БОЖИ

 

 

Потъпкаха гласа народен – гласа божи

самозвани господари и велможи…

Не им се вярва, че не са призвани,

че не са от бога те избрани,

че натрапена са чорбаджийска каста,

обсебена от канибалска краста…

Вече трябва да отстъпят власт и достояние,

да се пръждосат от народното събрание…

Спешно да напуснат всички медии,

дотегнали са с пошлите комедии…

Достатъчно вилняхте, убивахте и клахте!

Напуснете политиката!

Взимайте мотиката!

Секвестирам ви заплатите!

Грабвайте лопатите!

И… ведно със ПОПА –

да не забравите и търнокопа!...

© Лиляна Благоева Андреева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??