Не бързам заникъде, вече не бързам!
Доскоро бях твърде припряна,
както пъстърва из речните бързеи
се мятах, животът да стане
сега, на момента, в тази секундичка,
точно в тези водовъртежи.
Май още съм дива и мъничко лудичка,
и късам рибарските мрежи;
но с Него не бързам, не бързам заникъде!
Даже, време, ще те помоля,
да врътнеш по пет път всяка минутка,
в която съм с мойта любов!
© Таня Донова Все права защищены