29 сент. 2022 г., 19:05

Глухарче 

  Поэзия » Другая
181 0 0

Глухарче, разкажи ми за бързия си танц,
за древното си име и полета в екстаз
къде летиш съдбовно и кой те оцени,
заспиваш ли спокойно и плачеш ли в сълзи
кажи ми, а в замяна, ще ти разкажа аз,
как искам да остана, в блажения си транс,
ще полетиме двама, заплетени в едно
и ще разкажем просто за вечното стебло.

© Светла Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??