6 нояб. 2020 г., 15:40  

Помни ме, мила! 

  Поэзия » Любовная
216 0 0

Нека лирата ми да звучи,

да гали твоите сетива,

че устата ми навеки ще мълчи,

затуй, моля те, чети това.

 

Никога плътски не те пожелах,

исках само луна и звезди,

за теб с години мечтах,

платонизъм сал в мен породи.

 

Моля те, стиховете ми чети,

те на теб са посветени,

нека останат в сърцето ти,

тъгите олекват, когато са споделени.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??