10 июн. 2017 г., 14:57

Глупаво общуване 

  Поэзия » Другая
351 4 5

 

Не ти пука за моите чувства...
осъзнах го, осъзнах го...
Светлината на вятъра, мечтите...
вземи си ги...
аз съм тук, аз съм тук, в свят,
който няма да достигнеш никога...
осъзнах го, осъзнах го, ти си там,
аз съм тук...
И да искаш, ако искаш, аз съм там,
ти си тук...

© Йоана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??