11 апр. 2008 г., 11:30

Глътка оптимизъм 

  Поэзия » Философская
651 0 9

В плен на пролетното слънце,

със светнали от щастие очи,

обичаме те, наш скъп живот,

силно, както никога преди.

Ще очакваме от теб и днес

само топлината и любовта

със радост да ни поднесеш.

Да няма за никого самота.

Дните ни да са вълшебни,

в тях душите да празнуват.

Чувства дълбоки и извисени

нека сърцата да вълнуват.

 

 

 

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??