9 янв. 2007 г., 16:50

Глътка вино,две очи,музика пробуждаща копнежи... 

  Поэзия
766 0 5

Свещите догарят в полумрака,
виното в чашите стои-
отразява розите красиви-
като танцуващи искрици
под звуците на музика любовна...
В тази нощ,така пропита от романтика
недопускай мислите ми черни,
докосни ме нежно,страсттно птитисни,
нека тази нощ забравим за света!
Нека в своето блаженство да потънем
да разпалим огъня в телата.
С устни устните ти да изпивам,
нокти в кожата ти да забия...
Нека в тази тъж човешка страст,
да забравим на света кои сме,
да забравим ний за всичко прди нас
и забраните да нарушим...
Мислил ли си ти за тази наша среща,
че дори едничка да остане тя
топъл пламък ще остане между нас.
И със спомена за този страстен танц
ще жадуваме за следващата среща...
Тялото до твоито да допра,
ръцете ти нявсякъде по мен,
език,оставящ мимолетната следа,
следа,родена от страстта
и отново към страстта подканя...
А когато дигне се ноща,
когато видя твоята усмивка нежна,
тогава ще разкажа на света
за най-красивото изкуство:
             Любовта!

© Стефани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??