20 янв. 2009 г., 07:01

Глътката моя живот 

  Поэзия » Любовная
715 0 2

  Глътката моя живот

 

 

 

Когато те няма, не мога да чуя

гръмкостта на тишината от сипещ се сняг.

Когато те няма, не мога да видя

красотата на отрупано пролетно клонче със цвят.

 

 

 

Когато те няма, не мога да сетя

топлината на слънчевия есенен лъч.

Когато те няма, дълго аз бродя

не усетила летния сипещ се дъжд.

 

 

 

Когато те няма, болка се стича

от въздух нестигащ от самотата до мен.

Когато те няма, аз спирам да дишам,

защото си глътката моя живот.

© Яна Танева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • а си на 44... 2 ... 2 ... и пак 2!
    и кво значи - глътката моя живот
    запетайка няма ... всичко си е ок нали ... така го чувстваш ...
    извинявам се ...
  • Хареса ми. Колко сме зависими от любимиа...
Предложения
: ??:??