Jan 20, 2009, 7:01 AM

Глътката моя живот 

  Poetry » Love
755 0 2

  Глътката моя живот

 

 

 

Когато те няма, не мога да чуя

гръмкостта на тишината от сипещ се сняг.

Когато те няма, не мога да видя

красотата на отрупано пролетно клонче със цвят.

 

 

 

Когато те няма, не мога да сетя

топлината на слънчевия есенен лъч.

Когато те няма, дълго аз бродя

не усетила летния сипещ се дъжд.

 

 

 

Когато те няма, болка се стича

от въздух нестигащ от самотата до мен.

Когато те няма, аз спирам да дишам,

защото си глътката моя живот.

© Яна Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • а си на 44... 2 ... 2 ... и пак 2!
    и кво значи - глътката моя живот
    запетайка няма ... всичко си е ок нали ... така го чувстваш ...
    извинявам се ...
  • Хареса ми. Колко сме зависими от любимиа...
Random works
: ??:??