2 дек. 2019 г., 01:27  

Гняв III 

  Поэзия
482 0 0


Гневът не спи до късно, мили мои,
през пет по пет вилнее и сега.
Той никой не дели на мои-свои,
и дебне подло за отворена врата.

 

Отгдето мине огън сее
и сбира урожай от тия семена.
Тъй мракът, който слабо тлее
отново властва над ума.

 

Ще стихне подир час, но дотогава
пожарът ще гори неврозна плът.
И винаги така ще оцелява,
напук и на инат, гневът.
 

© Joakim from the grave Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??