6 янв. 2024 г., 14:29  

Годината на зеления дървен дракон 

  Поэзия » Юмористическая
170 1 3

ГОДИНАТА НА ЗЕЛЕНИЯ ДЪРВЕН ДРАКОН

 

То не стига, че зелен е, ами дървен,

ха избълвал огън и ще стане въглен.

Как от него да очакваш здраве, мир, любов,,

като само със секира той за в печка е готов?!

 

Е, поне да бъде топла Новата Година,

че и тока скочи, а ни чака дълга, люта Баба Зима.

Знаем дракона с крила е може да политне,

туй добре ли ще е, хорааа, към ШенгенЪ да залитне?!

 

P.S/ Лошото е, ако се запали,

че с водата скъпа как ще го гасят горкия, 

то пък няма страшно драконът да се удави...

 

 

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • ЧНГ и на теб! Настроение и вдъхновение.
  • Тони, благодаря за надникването и ЧНГ! Ти не изглеждаш страшна, но знае ли човек?!
  • Хи, хи, хи - зелен, че и дървен! По китайския хороскоп и аз съм дракон. Не знам дали съм дървен и зелен Пазете се от мен
Предложения
: ??:??