ГОДИНАТА НА ЗЕЛЕНИЯ ДЪРВЕН ДРАКОН
То не стига, че зелен е, ами дървен,
ха избълвал огън и ще стане въглен.
Как от него да очакваш здраве, мир, любов,,
като само със секира той за в печка е готов?!
Е, поне да бъде топла Новата Година,
че и тока скочи, а ни чака дълга, люта Баба Зима.
Знаем дракона с крила е може да политне,
туй добре ли ще е, хорааа, към ШенгенЪ да залитне?!
P.S/ Лошото е, ако се запали,
че с водата скъпа как ще го гасят горкия,
то пък няма страшно драконът да се удави...
© Иван Иванов Всички права запазени