Препоръчвам фирма "Гологъз турс" на всички, решили да отидат на екскурзия...
В бизнеса ни празно няма.
Само пълната програма
се признава значи тука.
С нашта фирма няма скука.
Клиентела, клиентела
търсим си из девет сèла.
Щом намерим – „ол инклузив”
гащите ще ù изхлузим.
Хем за да не се изнежи,
насред път ще я зарежем –
без храна и без нощувка.
Те това е то почивка!
Клиентела, клиентела,
щом като е с нас поела,
ще се радва на финала,
жива че се е отървала.
© Борко Бърборко Все права защищены