1 нояб. 2018 г., 12:50

Голота 

  Поэзия » Любовная
418 0 1

Най-хубава си гола,
когато те събличам!
Най-хубава си гола,
тогаз треперя, сричам...

 

Обичта преливаме,
сърца в едно се сливат!
Любовта намираме,
часовниците спират... 

 

Най-хубави сме голи,
просто чисти и без грим!
Най-хубави сме голи,
за да се съединим...

© Красимир Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??