Nov 1, 2018, 12:50 PM

Голота 

  Poetry » Love
417 0 1

Най-хубава си гола,
когато те събличам!
Най-хубава си гола,
тогаз треперя, сричам...

 

Обичта преливаме,
сърца в едно се сливат!
Любовта намираме,
часовниците спират... 

 

Най-хубави сме голи,
просто чисти и без грим!
Най-хубави сме голи,
за да се съединим...

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??