28 мая 2010 г., 14:48

Голямата любов 

  Поэзия » Любовная
561 0 0

ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ

Тя боли, когато я няма!

Тя никога не се забравя!        

Как мислиш...

Има ли любов такава?

АЗ и ТИ? ДА или НЕ?

Имаше ли ме...

Има ли ме или не в твоето сърце?

През цялото време сама ли била съм?

Или заслепена от любовта,

аз превърнах една илюзия в мечта!

© Мариана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??