28 may 2010, 14:48

Голямата любов 

  Poesía » De amor
558 0 0

ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ

Тя боли, когато я няма!

Тя никога не се забравя!        

Как мислиш...

Има ли любов такава?

АЗ и ТИ? ДА или НЕ?

Имаше ли ме...

Има ли ме или не в твоето сърце?

През цялото време сама ли била съм?

Или заслепена от любовта,

аз превърнах една илюзия в мечта!

© Мариана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??