13 янв. 2009 г., 22:30

Голямото е в малките неща 

  Поэзия
533 0 0
Лампа свети леко в мъглата,
жица опъната допълва красотата,
клоните дървесни от сняг натежали,
и улиците черни лампата ги гали.
Голямото е в малките неща.
Както лампата в мъглата
и жицата летяща,
сърцето ми е тъй малко,
а колко много хваща.
Там сме аз и ти, целите събрани,
пълно е, но търкам празни длани
не усещам пулса на твоите,
и тъга се ражда, сърцето отеснява,
ще се пръсне, без пулса ти в ръцете ми,
умряло е и не ще възкръсне!

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??