16 мар. 2024 г., 13:04  

Гонзо е шеф на БФС! 

  Поэзия » Юмористическая
696 0 0

"Ей, пияна Перука,

махни се ти от тука!

 

Аз съм на БФС новия шеф,

за мафията ни огромен кеф!

 

Леле, като Путин и Медведев сме ние,

упадъкът на футбола не ще се затрие!"

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??