Mar 16, 2024, 1:04 PM  

Гонзо е шеф на БФС! 

  Poetry » Humour
693 0 0

"Ей, пияна Перука,

махни се ти от тука!

 

Аз съм на БФС новия шеф,

за мафията ни огромен кеф!

 

Леле, като Путин и Медведев сме ние,

упадъкът на футбола не ще се затрие!"

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??