8 окт. 2022 г., 21:01

Горчи едно Перно неизпито 

  Поэзия » Другая
197 0 0

на чичо

 

Едно Перно неизпито
и хиляди, хиляди спомени...
Понякога просто се питам,
дали пък не те разочаровах.

 

Но после се сещам, че даже
когато се дразнех на себе си,
ти знаеше как да покажеш, 
че се гордееш със мене.

 

От колената ожулени
та чак до сърцето разбито
умееше да ме лекуваш.
Горчи това Перно неизпито...

 

Научи ме на отдаденост,
на отговорност и грижа,
на вяра, че ще се справя...
Благодаря, че те имах!
 

© Ива ВалМан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??