2 февр. 2007 г., 01:25

Горчиш 

  Поэзия
703 0 0

Затвори очите ми,

не искам да виждам, когато теб те няма.

Заглуши ушите ми,

не искам да чувам, когато си отиват стъпките ти.

А устните ми от закана нека онемеят,

думи за любовта ми нека да не леят.

Без да казвам колко те желая,

ти го виждаш в очите ми, аз зная.

Без да ми показваш, че за теб ме няма,

аз го разбирам, в твоите думи истината аз прозирам.

Такъв страх изпитвам вече дори да мечтая,

че те сънувам сам в празна стая.

Зная, сигурен си, че ще те забравя,

зная, но защо не ме попиташ, нали аз избирам края.

Света не бих ти подарила

и звездите от небето не бих свалила,

само безгранична власт и сила бих ти дала,

да избереш сам живота или смъртта за моята душа.

Имаш силата да ме унищожиш,

Сега остава само сам да го решиш.

© Мария Манчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??