Изпихме до дъно горчивата чаша
на една безумна и грешна любов...
Бяхме щастливи...
Безумно щастливи
в един студен и осъждащ ни свят...
Целувките пареха...
Сълзите горчаха...
Страстта ни изгаряща,
но болката страшна...
Летях във ръцете ти...
На гърдите ти плаках...
Подари ми небето в полет безумен,
но отчайващо кратък...
Днес си далече...
Друга целуваш...
На гърдите ти вечер
тя тихо заспива...
Но в съня си тревожен
ти мене целуваш
и с обич безумна мене жадуваш...
Притихнала, свита, в сълзи обляна,
като ручей замръзнал, осиротяла
в мрака без тебе заспивам...
Изпихме до дъно горчивата чаша,
днес само в съня си аз те целувам...
Болката страшна душата разкъсва...
Но горчивата чаша на тази обич безумна
бих изпила с теб отново до дъно...
© Надежда Все права защищены