10 янв. 2010 г., 22:41

Горчива вишна в "сапунен" сериал 

  Поэзия » Любовная
442 0 3

Вятърът в очите ми заспива…
А някъде в душата залиня
една виола тъжна, жалостива,
огледала се в плачеща върба.

Белеят се все още недокоснати
върхарите сред синята мъгла,
а стъпва по разпенени потоци
босата и… призрачна мълва.

Не ме отмина посоката тръпнеща
с две остри стрелки сред безкрая.
Надиплени, чакат безпризорни пътища
и мяркат се сладостни вишни в омая.

Ех, толкова пролетно изнудваме зимата
и лятна умора в есен ечи.
Дали сме по-истински, или пък по филмите…
но ето, че и любовта ни горчи…


02.12.2009г.

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??