27 окт. 2016 г., 21:44

Горчивина 

  Поэзия
298 0 5

и когато светът

в главата му

спря да се върти,

безразличието

го ослепи

и беше подиграван

от теб, от всички други;

 

криейки страха си,

се превърна в магьосник-

скрит талант,

развеселявайки 

само съседските кучета,

незабелязан и забравен, 

незапомнен от света, 

независимо дали той

е в него... 

© Слънчоглед Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??