Oct 27, 2016, 9:44 PM

Горчивина 

  Poetry
297 0 5

и когато светът

в главата му

спря да се върти,

безразличието

го ослепи

и беше подиграван

от теб, от всички други;

 

криейки страха си,

се превърна в магьосник-

скрит талант,

развеселявайки 

само съседските кучета,

незабелязан и забравен, 

незапомнен от света, 

независимо дали той

е в него... 

© Слънчоглед All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??