14 мар. 2008 г., 23:25

Горчиво очакване... 

  Поэзия » Любовная
1729 0 29

Из цикъла "Миражи"

 

 Горчиво очакване...

 

 

Разнася вятър

думите ми разпилени.

Несбъднати целувки

в сън политат...

Нагарчат нощите,

в очакване пияни.

Луната облаци

от блянове разплита.

Без стъпки

се разлива тишината.

Танцуват восъчно

миражите по кожата...

Една въздишка,

зъзнеща в душата ми,

отрони се

и отлетя, тревожна.

От скитане боли!

Стопих се в нищото...

Забрави ме!?

Вратата все мълчи...

Сърцето ми

отдавна е разнищено!

Ключалката...

ръждясало сълзи.

 

 

08.03.2008 г.

 

             ---> ...отговор на hixxtam -  Търся те...

© Гергана Шутева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??