Усетих как се движа - като пеперуда.
Как искам да те докосна, слънчице.
Трептя - като месечинка.
Не те преследвам, а те улавям.
Ти си светлината.
Рисувам те с устни.
Говоря ти и сякаш ме чуваш.
Сянката ме сковава.
Разтварям те...
Водата се стича по мене.
Тялото ми трепти.
Говоря ти.
Сякаш всичко е зелено.
Нима не можеш да ме погледнеш.
Тогава ме усети.
Гориш за мен...
Но те оставих пленен по мене.
© Десислава Танева Все права защищены
Поздравче!!!