30.07.2008 г., 19:02 ч.

Горешо тяло 

  Поезия » Любовна
733 0 1

Усетих как се движа - като пеперуда.

Как искам да те докосна, слънчице.

Трептя - като месечинка.

Не те преследвам, а те улавям.

Ти си светлината.

Рисувам те с устни.

Говоря ти и сякаш ме чуваш.

Сянката ме сковава.

Разтварям те...

Водата се стича по мене.

Тялото ми трепти.

Говоря ти.

Сякаш всичко е зелено.

Нима не можеш да ме погледнеш.

Тогава ме усети.

Гориш за мен...

Но те оставих пленен по мене.

 

 

 

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??