Jul 30, 2008, 7:02 PM

Горешо тяло 

  Poetry » Love
766 0 1

Усетих как се движа - като пеперуда.

Как искам да те докосна, слънчице.

Трептя - като месечинка.

Не те преследвам, а те улавям.

Ти си светлината.

Рисувам те с устни.

Говоря ти и сякаш ме чуваш.

Сянката ме сковава.

Разтварям те...

Водата се стича по мене.

Тялото ми трепти.

Говоря ти.

Сякаш всичко е зелено.

Нима не можеш да ме погледнеш.

Тогава ме усети.

Гориш за мен...

Но те оставих пленен по мене.

 

 

 

© Десислава Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??