8 июл. 2008 г., 11:22

Горещо... 

  Поэзия » Эротическая
810 0 1
Бавно смъквай свенливостта ми,

разкопчавай я миг подир миг,

докосвай ме с нежност,

целувай ме с жар,

галù ме, изпъни като струна

всеки мускул на моето тяло,

нека светя в любовен пожар!

Бавно разпалвай страстта ми,
рисувай я с устни по устни,
език като камшик,
жигосвай ме с длани,
разпиляни
и пръсти...
разкъсай ме с
изстрел от упор,
изтръгни стон
и вик...
навлизай в мен
на тласъци,
ветре мой напорист,
докато потоците лава
на моя вулкан
се слеят с онези на твоя...
и стигнем и двамата
до онзи величествен миг
на върховна наслада!
после да шепнем и двамата
велико, велика, велик...

© Наталия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??